Mads Lund, den karismatiske arkitekt bag arkitektfirmaet MLRP, vil fremover være en del af KHS Arkitekter.

Mads Lund har i 12 år frem til 2017 været indehaver og drivkraft i den ’unge’ tegnestue MLRP, der har markeret sig nationalt og internationalt med nogle spektakulære projekter og nyder stor anerkendelse blandt fagfæller.

Nu er Mads den nye stærke arkitektprofil i ejerkredsen hos KHS Arkitekter, hvor han bliver kreativ chef.

De andre i partnergruppen har taget ham til sig med begejstring:

”Vi er virkelig glade for at få Mads med på vores hold,”
fortæller administrerende direktør i KHS arkitekter, Jess Sørensen.

”Mads er fantastisk dygtig, konceptuelt tænkende arkitekt.
Han har et kæmpe engagement og en smittende arbejdsglæde, der inspirerer både samarbejdspartnere og medarbejdere. Sammen har vi et virkelig stort potentiale!”

Og Mads er lige så glad for samarbejdet og sin nye rolle:

”At være kreativ chef i et så veldrevet arkitektfirma er simpelthen drømmen for mig. Her kan jeg fokusere på det, som jeg er bedst til: at skabe arkitektur der virkelig spiller! Og omkring mig har jeg et lederteam, der i den grad kan få en virksomhed til at fungere – og en medarbejderstab, der bare ved, hvordan man skruer huse godt sammen!”

Tegnestuen har i mange år primært tegnet almene boliger – og herunder stået for flere store helhedsplaner og renoveringer i den almene boligsektor. Det mest aktuelle eksempel på det er den storstilede byomdannelse og renovering af Mjølnerparken i København, der er på tegnebrættet lige nu. Desuden har tegnestuen gennem en lang årrække lavet plejeboliger og handicapboliger samt institutions- og skolebyggeri, bl.a. i Københavns Kommune.

Selvom Mads først lige er trådt ind ad døren, er han og Jess i fuld gang med at opsøge nye arbejdsområder – bl.a. boligbyggeri for professionelle investorer. ”Vi kan ikke løfte sløret mere lige nu, men det ser lovende ud,” fortæller Mads. ”Jess og jeg er det bedst tænkelige makkerpar. Han har 100 % styr på proces, økonomi og byggeteknik. Det giver mig rum til at fokusere på arkitekturen!”

KHS Arkitekters lederteam består fra 2017 af administrerende direktør Jess Sørensen, kreativ chef Mads Lund, tegnestuechef Morten Rønne Nielsen med ansvar for tegnestuens projekteringsarbejde, projektchef Nicolaj Sjøgren samt økonomichef Lotte Larsen.

Tegnestuen har til huse i den tidligere klædefabrik på Gammel Lundtoftevej 3B i Kongens Lyngby, hvor de 25 medarbejdere sidder i et gammelt højloftet fabrikslokale.