Praktikanter

KHS Arkitekter søger praktikanter

KHS arkitekter projekterer lige nu flere spændende familie- og ungdomsboligbyggerier i København og omegn – og vi renoverer nogle af Danmarks største almene boligbebyggelser.

Er du igang med en uddannelse på DTU, KEA BYG eller er du arkitektstuderende så se her:

Med et travlt og spændende forår i vente søger KHS arkitekter dygtige og engagerede praktikanter med gåpåmod, der har lyst til at indgå aktivt i vores teams.  Som praktikant hos os kommer du til at arbejde med varierede opgaver indenfor arkitektfaget og du vil få mulighed for at stifte bekendtskab med alle byggefagets aspekter. Kendskab til Adobe, Autocad og Revit samt andre 3D programmer er en fordel. Hvis dette lyder interessant så send en mail med dit CV og portfolio hurtigst muligt til: info@ark-khs.dk eller kontakt Lotte Larsen på tlf. 21473388.

Vi tilbyder

Idet vi er en mindre tegnestue med mange spændende projekter, har vi mulighed for at tilpasse praktikforløbet, således at praktikforløbet kan tilpasses efter behov. Eksempelvis interesserer du dig for udførelsesfasen, vil du blive tilknyttet et team, hvor netop udførelsen vil være i fokus. Vi tilbyder en spændende hverdag, med engagerede kolleger, i et fagligt miljø med et uformelt og humoristisk arbejdsklima – og sparring i løsningen af opgaverne.

Vi har en flad virksomhedsstruktur, hvor ledelsen er nærværende i det daglige arbejde og altid er klar til at bakke dig op. Ansøgning fremsendes hurtigst muligt til info@ark-khs.dk mrk. Praktikant.

KHS arkitekter kort

Vi er 24 medarbejdere på tegnestuen i Lyngby. Vi har en pipeline med flere spændende projekter. Pt. har vi bl.a. 130 boliger, butikker og en daginstitution under opførelse i Nordhavn, og vi projekterer den forestående renovering af Mjølnerparken på Nørrebro i København. Vi har rammeaftale med flere boligselskaber, bl.a. Lejerbo, fsb, DAB, FA09 og KAB, og vi scorer særdeles højt på kundetilfredshed via Byggeriets Evaluerings Center.