Praktik hos KHS Arkitekter

Arkitektstuderende til praktikforløb i efteråret 2018

Vi tror på styrken i at matche unge talenter på tegnestuen med erfarne kræfter. Vi er nysgerrige og undersøgende og går altid til projekterne med en sikker tro på at løsninger, processer og materialer i arkitekturen kan forbedres. Vi tror på fordelene ved at balancere arkitektonisk kant og realiserbart byggeri.

Om dig

  • Du er arkitektstuderende og har afsluttet bachelordelen
  • 2D og 3D-modellering (gerne archicad, revit) og har kendskab til Adobe-pakken
  • Stærke kompetencer indenfor visuel formidling, så dine tanker og ideer kommunikeres klart

Om os

Vi er en mindre tegnestue med mange spændende igangværende og kommende projekter. Tegnestuen har en flad virksomheds- struktur, hvor ledelsen er nærværende i det daglige arbejde og altid er klar til at bakke op. Vi tilbyder en spændende hverdag med 20 engagerede kolleger i et fagligt og uformelt arbejdsmiljø med humoristisk tilgang til hverdagen på tegnestuen. Vi tilpasser dit praktikforløb efter dine kompetencer og interesseområder. Vi har forskellige projekter igang, så du har mulighed for at blive tilknyttet i netop den del af processen som du interesserer dig for og eller vil udvikle dig i. Du vil altid blive tilknyttet et projektteam, hvor omdrejningspunktet vil være faglig sparring og godt humør.

Vi er bosiddende i bondebyen i Lyngby i attraktive og nyistandsatte fabrikslokaler som tidligere har været en gardinfabrik.

I vores pipeline ligger bl.a. renovering af Mjølnerparken på Nørrebro i København, opførelse af ungdomsboliger i hhv. København og Køge, samt nye opgaver i forbindelse med vores rammeaftaler med flere boligselskaber. Hvis dette lyder interessant og du kunne tænke dig at blive en del af disse spændende projekter, så send en mail med dit CV og portfolio til: info@ark-khs.dk eller kontakt Lotte Larsen på tlf. 21473388, hvis du har yderligere spørgsmål vedrørende praktikforløbet.