KHS Arkitekter er blevet en del af Norconsult

KHS Arkitekter kan med stolthed meddele, at vi er blevet en del af Norconsult, det nye navn er Norconsult-KHS Arkitekter A/S.
Norconsult er et firma, vi allerede i dag har et godt og veludviklet samarbejde med, og som vi igennem mange fælles projekter har arbejdet tæt sammen med i mere end 10 år.

Vi har igennem de senere år løbende styrket KHS Arkitekters kerneområde indenfor total -og bygherrerådgivning i det almene –og private boligsegment, og vi er derfor meget glade for, at vi fremadrettet kan tilbyde vores kunder en ”one-stop-shop-rådgivning” og en endnu større tryghed og fleksibilitet end tidligere.

At vi er blevet en del af en større rådgivningskoncern, skal ikke ses som et udtryk for at de tætte relationer med vores trofaste samarbejdspartnere i rådgivningsbranchen stopper. Nogle af disse samarbejder er opbygget igennem op mod 50 år, og vi håber meget at vores nye, styrkede position i markedet vil blive til glæde og gavn for os alle fremadrettet.

KHS Arkitekter vil fortsat have kontor i Lyngby.

Norconsult er en af Skandinaviens førende tværfaglige rådgivere med ca. 3.800 på verdensplan og nu 220 medarbejdere i Danmark, hvoraf de 65 er arkitekter.
Vi ser frem til samarbejdet med vores nye nordiske familie, og vi glæder os til at vi alle i fællesskab og sammen med vores kunder går styrkede ind i fremtiden.