Norconsult KHS er en arkitektvirksomhed med tårnhøje ambitioner.

Vi skaber rammer for liv: steder, bygninger og rum, der giver plads til, at mennesker og kultur kan udfolde sig bedst muligt.

Som arkitekter ønsker vi at flytte grænser og sætte nye faglige standarder. Og vi tror på, at god arkitektur opstår, når enkle arkitektoniske greb bliver løsningen på komplekse udfordringer.

Vi arbejder med et inkluderende og demokratisk grundsyn og skaber vores projekter i tæt dialog med bygherrer og brugere.

Bygherrens tilfredshed med samarbejdet er vores vigtigste succeskriterium.

EN AFTALE ER EN AFTALE

Der er findes ingen mellemvej for en troværdig rådgiver. Vi holder hvad vi lover, og lover aldrig mere end vi kan holde.
Vi er ikke sat i verden for at tale nogen efter munden men for at sørge for, at alt forløber som aftalt.
Vi er stolte af vores fokus på overholdelse af byggebudgetter siden virksomhedens stiftelse. Den linje holder vi fast i!

EN FORETRUKKEN SAMARBEJDSPARTNER

For mange, særligt offentlige og almene bygherrer, er Norconsult KHS kendt som den foretrukne rådgiver og samarbejdspartner.
For os handler samarbejde ikke blot om at få en bygning op at stå – men om at skabe udvikling sammen og få det allerbedste ud af partnerskabet, både i processen og det færdige byggeri.

TAG ARKITEKTUREN HELT TIL KANTEN

Hvordan får vi endnu mere ud af de muligheder vi har?
Evigt undersøgende og altid nysgerrige går vi til arbejdet med en sikker tro på, at alle løsninger, processer og materialer i arkitekturen kan forbedres.
Ikke gennem radikale paradigmeskift — men ved opmærksom innovation, hvor vi sætter vores erfaring og nysgerrighed i spil som drivkraft til konstant udvikling.

FLERE KAN MERE

Som virksomhed søger vi at opnå en balance, i alt hvad vi gør. Det handler om bæredygtighed, både socialt, økonomisk og miljømæssigt.
Vi tror på styrken i at matche unge talenter på tegnestuen med nogle af branchens mest erfarne kræfter.
Vi tror på fordelene ved at balancere arkitektonisk kant og realiserbart byggeri. Og vi ved, at opgaven først er løst, når arkitektonisk udtryk og optimal funktionalitet går op i en højere enhed.

HØJT HUMØR

Det skal væres en fornøjelse at gå på arbejde og en fornøjelse at arbejde sammen med os.
Enhver, der besøger vores tegnestue, vil øjeblikkeligt opleve, at selv om vi har travlt, har vi altid humoren og humøret med.
Giver det bedre resultater? Måske.
Gør det dagligdagen sjovere? Helt sikkert!

GØR DET. ORDENTLIGT

Det er sjældent det nemmeste at gøre tingene ordentligt. Men det er altid hele arbejdet værd.
Vi er bygherrers nærmeste rådgiver, og vi sætter en ære i at følge hvert projekt helt til dørs – med grundighed og sans for detaljen gennem alle arbejdets faser.